Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със 145 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със 145 боксер

при работа на двигателиа на миасто се чува един тракащ шум като старгaне и като натисна сaединетля изчезва и се чува само работата на мотора. не мога да разбера сaединител ли е или скоростната кутиа или двигателиа. Дайте сaвет

Стърженето идва от съеднителя и вилката която движи лагара му ако си сменял скоро съединител става така защото не се преглежда вилката която обикновенно е износена доста ако не си направо можеш да се насочиш към смяна Аз смених съединител преди 8000 км.но сложих ефтин/ГРЕШКАААА/но тогава нямаше Валео или някакъв друг и сега е зле вече.Когато тръгвам на 1-ва и колата се тресе цялата скоро ще го сменям с Валео вече има
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Приателиу моиата не прехълцва, но poniakoga kogato sam navartial dosta km gradsko skorostite zapochvat po-tru8dno da vlizat. Inache kato e studena niama problemi

Comment

и споредд мене е от лагера - сега и аз имам такъв проблем и трябва да сменям съединителя - дайте идея - каква марка да сложа и колко пари4ки е той ?
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

И аз го имам същия проблем и се разбра, че е от вилката.. до сега имам към 6000-7000 км с този шум и не е болка за умиране. Някога ще трябва да се направи де.
          Lexus IS200

Comment

Скапани са ви майсторите затова тропат лагерите. Шума дразни много,но няма проблеми да карате.
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
              Скапани са ви майсторите затова тропат лагерите. Шума дразни много,но няма проблеми да карате.
              Ейййй майстореее казах ти вече че ще сменяме съеднител само малко пара да съберем

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                и споредд мене е от лагера - сега и аз имам такъв проблем и трябва да сменям съединителя - дайте идея - каква марка да сложа и колко пари4ки е той ?
                Вземи си съединител Валео ако намериш/не се лъжи да взимаш ефтин /и вилката или я смени или ремонтирай оригиналната,според Боби и Сашо е по-добрия вариянт ремонта на оригиналната-моята я направиха.Ремонта се състои в наваряване на мястото на износване на отвора където се захваща самата вилка и после се пробива дупка достатъчна за поставянето на вилката-демек се наварява докато се възвърне оригиналния размер на отвора

Успех

Comment

как сте другари алфаджии сори че не съм писал mскоро но биах на работа два дни мерси много за суветите просто карам алфа от един есец и не сум много на ти с боксерите а ниакои има ли идеиа колко струва нова кубилица и колко струва ремонта на старата за да си направиа сметката.

Comment

нова вилка за съединитела май имаш в предвид ,около 35 -40 лв. по добре си оправи твоита.
                    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
                      нова вилка за съединитела май имаш в предвид ,около 35 -40 лв. по добре си оправи твоита.
                      А кой те научи на номера със заварка? Обаче не си слушал внимателно и не си запомнил всичко, така че не подвеждай хората. НЕМА ДА СТАНЕ РАБОТАТА ПАК ЩЕ ТРОПАТ!!! Получаваш Среден 3. с шанс за подобряване успеха.
                      0899832271 Сашо

Comment

Номера със заварката съм го правил още преди да се познаваме с тебе , а това че не е всичко знам за какво говориш
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
                          Номера със заварката съм го правил още преди да се познаваме с тебе , а това че не е всичко знам за какво говориш
                          Защо ли не ти вярвам!! Човек като не знае всичко не би трябвало да дава толкова категорични мнения и да подвежда хората,но явно принципа е друг.
                          0899832271 Сашо

Comment

Ако се завари и се разпробие точно,като си е била,по твоита логика то и нова да си земеш пак ще ти трака. Не искам на подвеждам никой,мисля че тука всеки може да даде мнение.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                              Първоначално публикувано от Lisan
                              Ейййй майстореее казах ти вече че ще сменяме съеднител само малко пара да съберем
                              Не веее той вика че било от майстора не от съединитела
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                              X